Full rulle

Just nu är det full rulle här hemma, jag håller på och tvätta samtidigt som jag packar ner alla mina saker i flyttlådor. Det är en del att fixa med vill jag lova. Sen så ska jag gå på alla garderober och få dom fixade, rensa kläder och annat som jag säkert har en massa skit som jag inte använder.

Bostad är förmodligen kirrat, ska bara skriva på hyreskontraktet så är lägenheten min från 15 juli. Då får jag den helrenoverad: nytt kök, badrum och nya golv och tapeter/färg. Snacka om att jag haft turen på min sida, jag mailade hyresvärdarna i rättan tid.

Ikväll är det Desperate Housewives, ett av alla mina favoritprogram.

Dags att fortsätta.


Ha en trevlig tisdag!


Glädjetjut

AHHHHHHHHHHHHHHHH!

Jag är så glad, pirrig, förväntansfull men framförallt: TAGGAD!

Jag har fått mitt livs chans och jag ska göra mitt yttersta för att nå dit jag vill och göra mig själv nöjd. Kraven är höga men jag har väntat på den här chansen så länge och nu blir det äntligen verklighet. Jag har drömt många gånger men alltid sett det som såååå långt borta. Men icke att fördöma, det tog mig 3 år och några fjuttiga månader. JAG ÄR SÅ GLAD!

Snart står det inte Biträdande restaurangchef på min skjorta utan Restaurangchef!

Jag har en vision om hur jag ska sköta allt och det är viktigt att jag håller fast vid det och att inte skygglapparna åker på. Nu börjar min största utmaning hittills, jag ska ge allt och lite till.

Imorgon ska jag tillägna min lediga dag till att packa, kul va? För allt måste ner i kartonger så att jag bara hämtar dom sen när jag fått lägenhet. OCH NEJ, jag och Daniel bryter inte upp, han stöttar mig så otroligt mycket och vi kommer snart att kalla oss för särbos.


KRAM KRAM

Klarblå himmel och ledig dag

det kallar jag LOVELY!


Inte blir den sämre av att kära Emelie hälsar på oss i Stockholm dagen till ära. Vi ska spendera dagen tillsammans i någon mysig park eller om det är varmt vid vattnet i Gamla Stan. Ikväll ska hon på konsert tillsammans med Daniel och grabbarna.

Jag ska spendera min kväll till att börja packa porslin, kul va? Hahaha, nej men måste det nu när jag ska flytta. Lika bra att ha allt nerpackat.

Ska se om jag hittar någon klänning till Nicolines student inne i stan innan jag åker hem. Måste checka in om ZARA har fått in något snyggt.


ÄLSKAR ATT DET ÄR VÅR!!!!

Två favoriter från EM



Everyone wants a new one every year

BIKBOK

Sol & Ledig

Idag är jag ledig och det är sooool ute, underbart väder vi har. Tyvärr ska jag spendera min dag inne med att börja packa ner hemmet i flyttkartonger. Vill ha allting klart i tid denna gång och inte stressa en massa eftersom vi hämtar alla möbler och flyttlådor efter att jag börjat jobba därnere. Men ska nog öpnna dörren till uteplatsen i alla fall så jag får lite frisk luft.


Ikväll blir det mysfredag med älsklingen, vi ska käka tacos och bara mysa. Vi får ta till vara på alla sådana tillfällen nu när vi snart blir särbos och inte kommer kunna mysa och umgås lika mycket längre. Vi kommer klara detta galant, vi tror på oss och vår kärlek annars hade vi inte varit tillsammans nu ens.

Ska ta mig en liten promenad sen till ICA och inhandla lite gottigt till ikväll. Det blir nog vindruvor, jordgubbar och så några snacks till Daniel.

Räkningarna har jag också betalat, de flesta i alla fall. Det är bara hyresavin och till bredband&tv som inte kommit än men det har jag satt undan på mitt utgiftskonto så nu känns det bra.


HA EN TREVLIG FREDAG!

Ny soffa

Alla tre sofforna är från Rum Interiör. Jag gillar de två första mest, vad tycker ni?

Morfar <3

Idag skulle min kära morfar blivit 72 år men han hann bara bli 69 år. Sen tog gud tillbaka den mest godhjärtade ängeln han hade. Jag minns allt som om det vore igår. Snart är det tre år sen han gick bort, den mörkaste dagen i hela mitt liv.


Morfar var inte den som brydde sig så mycket om att han fyllde år, han gillade inte att stå i centrum utan bara hans nära och kära hade det bra så var han nöjd. Jag minns hans 69 åriga födelsedag så väl, jag hade jobbat till åtta på kvällen och köpte med mig mat från jobbet för att bjuda morfar och mormor på. Det var ju den rätta dagen jag ville krama om honom och säga grattis. Det var bara jag, morfar, mormor och mormors syster som satt och smaskade i köket. Jag var bara så glad att få uppvakta honom på sin rätta dag. Den stunden jag var där betyder så mycket nu när allt gick så snabbt efter det.


Älskade morfar, jag saknar dig så <3


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Norrköping <3

Just nu är jag i Norrköping och hälsar på familj och goda vänner. Alltid lika kul att träffa alla, se hur lilla Emilia utvecklats sen sist jag träffa henne. Hon har blivit så stor nu och så väldigt självständig och duktig. Det kändes som det var igår som hon var liten bebis.


Ikväll var jag på O'learys och åt med Sofia, Tessan och Emelie . Jättetrevligt och många skratt blev det ikväll. Sen hämtade Nico mig när tjejerna drog vidare till Munken. Tack för en trevlig kväll tjejer! Hoppas på fler sådana kvällar framöver.

Imorgon är det en systerdag, jag och Nico ska hänga hela dagen tills jag åker hem. Ska bli så skönt att bara få va med henne och ta det lugnt. I LOVE YOU SIS <3

Saknar min sambo därhemma, älskar dig jättemycket Daniel <3



GODNATT!

Jag är så glad!

Jag är så glad av en speciell anledning. Inget jag skriver här, ÄN.


Framtiden kommer i alla fall se annorlunda ut på både positivt och negativt sätt, beror på hur man ser det. Men jag ser det MEST positivt.

Det gick så otroligt bra på jobbet idag, alla kämpade på skitbra under lunchen och gästerna fick sin mat oerhört snabbt idag. Det känns bra när det flyter på så bra och ingen köttorsk eller problem med maskiner eller nåt annat. Jag trycker på GILLA-knappen för den här dagen.

Idag är det onsdag och på fredag efter jobbet drar jag mot Norrpan igen, shit va många besök det blivit på sistone. Men så kan det vara. Ska hem och träffa vänner och familj, ska som vanligt bli kul att träffa dom igen.


Hoppas ni för en fin onsdagskväll!


PUSS&KRAM

Finally

Nu är äntligen den här helgen över. Påfrestande till tusen när man står underbemannade och inget kan göra åt att det bara tar längre och längre tid att få ut maten till gästerna. Jag är verkligen inte nöjd med den här dagen men vi gjorde det bästa av situationen helt enkelt.


Imorgon blir det jobb mellan 11:30 och 20:30, samma pass som i helgen och på tisdag är jag ledig (behöver jag säga att jag längtar?).

Nu blir det sängen, för imorgon är en ny dag och en ny vecka.


GODNATT GODNATT!

Underbara jobbarhelger

Som bara består av sjukanmälningar som leder till underbemanningar. UGH!

Jag är frustrerad och arg över alla dessa helgbaciller!!!!!!!!!



PUNKT SLUT!

Uteplatsen

I sommar vill jag pimpa våran uteplats lite mer än vad vi gjorde förra året. Jag vill till exempel köpa en ny utemöbel och sen fixa lite gardiner därute som vi kan dra för glasväggen som vätter ut mot gatan och sen för att få lite skymd sikt från gården och in. Här kommer lite som jag vill ha:

RSS 2.0