Länge sen...

SORRY!


Har mina tankar på helt annat håll kan jag säga. Full rulle på jobbet och att komma in i allt där och så på min fritid (ehhhh vaddå fritid?) så gör jag inte annat än att äta och sova känns det som. Hinner knappt träffa vänner eller vara en gnutta social.

Så snart som jag kommer in i allt så kommer det lugna mig lite men tills dess så får min fritid vänta.

Idag ska jag träffa bästa Elin och Emilia. Får se vad vi hittar på, hoppas på bus och lek.


Imorgon: åter på jobbet



PUSS

nionde maj

Måndag och första dagen på semestern, den har varit underbar! Jag har fixat lite ärenden åt mamma och så har jag inhandlat en omgång med vita underlakarn ( 30% på satinunderlakarn på Hemtex ) eftersom Daniel fick den uppsättningen av vita och jag fick gråa och svarta. Sen mötte jag upp födelsedagsbarnet Sofia och bjöd henne på PAUS-sallad som vi satte oss på en filt på Sofias innergård och njöt av i solen. Sen blev det skitsnack som vanligt och paketöppning, hoppas den fina lyktan kommer passa in.

Imorgon är det personalmöte+middag med nya restaurangen, jag ska presentera mig och presentera min vision för restaurangen. Jag är så taggad för detta och hoppas att det blir ett bra första intryck från båda sidor, mitt och personalens.

Jag och mamma var ute på en kvällspromenad nyss, skönt i det vackra vädret. Imorgon kommer jag nog sitta på altanen om det blir lika bra väder.


Ikväll ska jag se lite på tv och sen blir det nog läggdags.


Ha en bra måndagskväll!

Östgöte igen!

Nu är jag nedflyttad för 2 månader framöver. Jag bor på Vickelbyvägen igen, hos mamma och pappa. Tillfälligt boende till 15 juli, då jag flyttar till Linköping.

Blandade känslor att lämna storstan, min älskling är ju fortfarande kvar däruppe och det kommer bli så tomt utan honom även om jag har tre andra människor runtomkring mig hela tiden. Det är inte samma sak som sin pojkvän. Jag hoppas detta kan göra oss starkare <3

Idag fyller bästa SOFIA år, 23 härliga år blir hon. Jag ska träffa henne runt ett och gratulera henne, jag hoppas hon blir glad över presenten. Jag valde länge och noga för att det skulle bli perfekt.



Underbar start på semestern: Klarblå himmel och SOL!


Ha en underbar måndag allihopa!

RSS 2.0