Det bästa i livet

Det finns inga som jag älskar så mycket som min familj. Älskade mamma och pappa som alltid ställer upp för mig och min syster. Som alltid finns där för oss, de sista åren har vi verkligen kommit varandra ännu närmre. Vi har gått igenom svåra saker som fört oss närmare, våra band till varandra har blivit starkare.

Likaså min syster, jag älskar henne såååå. Hon är min bästa vän och det finns ingen som känner mig så bra som hon. Att det skiljer fem år mellan oss gör inget för jag har alltid älskat dig oerhört mycket. På senare år har vi fått starkare band men mycket beror på mognad och sådant. Att hon är så långt bort är jobbigt men jag beundrar henne för att hon tog chansen att gå den utbildningen hon verkligen ville fast den låg på andra sidan jordklotet. Hon är så in i helsike cool, min syster.


Jag älskar ER av HELA mitt hjärta <3


Helg i Uppsala

Min lediga helg har spenderats i Uppsala hos min vän Jasaman. Tyvärr bjöds det inte på något kanonväder direkt utan mer regn, regn och mera regn. Vi hade i alla fall tur att det inte regna när vi skulle ta bussen ner till utestället igårkväll.

Jasaman mötte upp mig på stationen och så dumpa vi min tunga väska i hennes bil. Så drog vi några varv på stan, åt förmodligen den godaste salladen jag ätit till lunch. Vi pratade av oss en massa. Sen begav vi oss hem till J för att ladda inför kvällen. Vi gjorde oss iordning, åt pizza, drack vin och cider och tjattrade. Sen gick vi ut på Birger Jarl, det var helt okej men lite mycket jobbiga människor. Idag har vi strosat och ätit mat&efterrätt på IKEA. Sen bar det hemmåt.

Har hunnit med att städa av lägenheten nu när jag kom hem och nu är det nattinatti.

GODNATT!


Buhu för Sverige!

Ja de va ju en rolig match, NOT! Vilken underbar inledning på EM, tror jag skippar de andra matcherna. Hur fasen ska de vinna mot England och Frankrike om de inte ens kan vinna mot Ukraina!

Nehe nu ska jag sova, imorrn ska jag ta med äpplepaj till assgruppen när vi har möte :) MUMS!


Jobbhelgen lider mot sitt slut

I helgen har jag jobbat och ibland undrar man vad vissa människor tänker, hur resonerar vissa? Och då syftar jag inte på någon ur min personal utan mer på en del vuxna gäster som tar läsk utan att betala, de ber om en mugg till vatten och går raka vägen och tar läsk. Patetiskt!

Imorgon är det måndag och ny vecka. Då har jag helgen att se fram lite extra emot för att jag är ledig och ska upp till Uppsala och Jasaman för att leva loppan, sen att det är löning på fredagen gör ju inte sakers sämre.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen vidare till säng.


Kärlek <3


Ledig helg lider mot sitt slut

Inledning på den här helgen kunde inte ha blivit bättre. En bra månadsinventering gjorde startskottet mot en underbar fredagskväll.

Började hemma hos mig med förberedelser inför att de underbara människorna skulle anlända. Började sippa på lite god cider och sådär.

De underbara människorna kom och vi åt lite mat och drack lite gott. Satt och shittechatta om allt möjligt som hänt i våra liv sen sist. Fick med oss Amelie och Rasmus ut till slut, även om de absolut inte skulle ut! Hihi!

Väl ute dansade vi hela natten lång och hade jättekul, dock kanske det blev en drink för mycket. Men kul hade vi och det fick man lida för dagen efter. Blev väl människa först vid sex på kvällen då jag tog mig en dusch. Sen blev det mys i soffan med Masjävlar, en av mina favoriter. Innan jag kröp ner till sängs.

Idag har vädret varit väldigt växlande. Sol och regn om vartannat. Och jag har tillbringat dagen i soffan med bland annat Titanic och Honey.

Tack alla som gjorde fredagen minnesvärd!


RSS 2.0