Lyckad kväll!

Det blev en riktigt lyckad kväll med mammsen på Ladies Night. Detta kommer jag INTE missa nästa år, då är det ett MÅSTE.

Lampan är nu släckt, klockan 6 är det inventering på gång. På återseende.

GODNATT!


Säääängen bums!

Nu är det strax dags att sova, ska bara läsa ett kapitel eller två i min underbara bok jag läser just nu.

Imorgon ska jag och mamma på Ladies Night i Himmelstadlundshallen i Norrköping. Vi ska käka tvårätters innan showen börjar och såklart mingla runt och ha underbart kul.

Ska bli kul att göra något bara jag och mamma. Kan vi behöva nu när Nico har flyttat till Australien. Saknar henne men hon kommer få det awesome därborta.

Nehe nu är det Natti Natti för mig.


Länge sen sist


Det var ett tag sen jag skrev här. Nu provar jag den nya blogg.se-appen för att lägga in mitt inlägg. Hoppas det går bra.

Jag och min älskling har hunnit med vår semestervecka i Tunisien dock så var varken resemålet eller researrangören Apollo någon höjdare. Vi kommer inte åka tillbaka, utan nästa gång blir det något helt annat. Skönt var det med sol och bad och lata dagar, fattar inte varför det går massa människor och tjatar om att man ska vara med på vattenjympa och aerobic. Jag är liksom där för att vila upp mig och bara få vara ifred.

Jag plöjde igenom två böcker och en ljudbok. Det var sååå härligt att bara läsa böcker som jag inte gjort på sååå länge. Carolina Gynnings Ego Girl och Magdalena Graafs Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Båda böckerna är riktigt läsvärda. Jag håller på att läsa Gynnings uppföljare Ego Woman nu, lika bra den.

På söndag drar jag och ett gäng brudar från restaurangen till Bollnäs för att spela innebandyturneringen MAX Open och ha det såååå underbart roligt.

Dags att fixa lite i lägenheten innan det är dags att sova.


GODNATT!


RSS 2.0