Säger godnatt efter en hård jobbdag

Dags att låta kroppen vila ett par timmar innan det är dags att jobba igen. Efter en megarush och en och en halv timmes övertid på jobbet så gav jag mig iväg för att handla mat till helgen. Nu är jag så slut så slut att jag tror jag kreverar.

Ser fram emot imorgon då jag får pussa på min prins igen. Ska bli underbart att ha honom här i helgen.

Bara två dagar kvar tills min födelsedag :)


GODNATT!


Natti natti

Dags att sova. Är riktigt slut efter träningen och jag kommer nog somna bums när jag lägger ner telefonen.

Saknar en viss person väldigt mycket... På fredag kommer han, ska bli otroligt skönt att ha honom här. Det var ett tag sen han var nere hos mig.


GODNATT


Söndagsjobb

Sitter och har lite rast här på jobbet. Lite pasta med tonfisk låg i matlådan. Ikväll ska jag på ett medelpass på Friskis igen, härligt!

Jag känner mig lite nördig för jag spelar bara en massa MarioKart hemma. MEN det är sååååå kul!

Om en vecka är det kalas hemma hos mig, måste komma på vad jag ska bjuda på för gott.

Dags att dra sig neråt och jobba igen, tur att man har sån bra personal så man slipper ha tråkigt på jobbet. Vi är AWESOME!!

Puss&Kram
Skumbanan


Lördagsbestyr

Jaha idag skulle jag jobbat 11:30-16 men det blev en blixtvisit på jobbet. Det var så dött och ingen annan ville gå hem så då passade jag på att smita lite. Dom klarade sig bra utan mig.

Jag åkte hem en sväng och spelade Wii innan jag drog mig hem till mamma och pappa för lite mat och fika. Efter det åkte jag hemmåt igen. Då blev det ännu mer Wii, satt och spelade MarioKart i nån timme eller två.

Nästa helg är jag helledig och Daniel kommer ner och jag fyller år. Jag tror det kommer bli en toppenhelg. Jag ser fram emot den.

Dags att sova.

NATTI NATTI!


IdolMys

Nu va det fredag igen. Och då är det minsann Idol vilket är ett måste för mig. Känner mig lite nördig. Mina favoriter är Amanda F och Molly. Det är dom två jag vill se i finalen.

Idag fyller min mormor 70 år, GRATTIS!

Jobbhelg är på ingång, sista jobbhelgen på länge som jag kommer ha relativt korta pass, sen blir det hårdjobb hela november. Ibland ska man veta att man lever, så är det bara.

Vad har hänt i mitt liv sen sist då? Ja ni det är massa jobb som vanligt. Jag fick äntligen träffa Elin och Emilia som det gått en månad sen jag sist såg. Alltid lika kul att busa ned lilla E och att prata av sig lite med stora E. Värdefulla! Jag var hos Daniel i Stockholm förra helgen och det var underbart på alla sätt och vis. Saknar att bo med honom, det är så mycket roligare och mysigare.

Om lite mer än en vecka fyller jag 24 år. Känns som åren bara går och går men man blir ju klokare och klokare, eller?

Jag har kommit igång med träningen nu. Imorgonbitti är det dags igen, klockan nio är det ett medelpass som jag ska försöka ta mig upp ur sängen till. Jag är så pepp nu så det är bara att köra på.

Ni får ha en fortsatt trevlig fredagkväll!

KRAM


Fredagskväll

Sitter här i min soffa och har ätit lite fredagskvällsmat i form av en kycklingröra i tortillias, det blev visst till matlåda också. Idol är på tv och jag väntar lite extra på att Molly ska göra sitt framträdande, hon är en favorit hos mig.

Jag måste säga att jag är väldigt nöjd över mig själv, men inte färdigt nöjd. Men den senast veckan har jag fått höra så mycket bra som människor sagt om mig och jag har känt själv att jag åstadkommit väldigt mycket på väldigt kort tid. För första gången på väldigt lång tid så har jag fått ökat självförtroende, men ödmjukheten kommer jag aldrig släppa annars tror jag att det kommer stå mig över huvudet och det är inget att sträva efter.

Idag klarade en av mina anställda sin assistentuppkörning vilket betyder att hon kommer att ta klivet upp som assistent och driva pass. Jag är så oerhört glad och stolt, hon är så duktig. Jag hoppas att jag får se fram emot två till inom en snar framtid som kommer klara sina uppkörningar och kunna driva pass.

Jag är så glad att jag har fått ta del av den gemenskapen som finns på den restaurangen jag jobbar på. Det är ett sånt härligt gäng, även om jag jobbar en massa massa massa. Jag känner på mig att det kommer bli ett av de bästa åren i mitt liv jag har framför mig.


Nu kör vi full fart fram mot jobbhelg deluxe!

Max Open i Bollnäs 2011

Hemkommen från ett par riktigt härliga dagar i Bollnäs med häääärliga Linköpingsbrudar. Max Open i innebandy avgjordes och vi va nog det enda laget som jublade över en förlust! Det blev fem förluster och en vinst för oss men vi va glada för det.

Nu är jag riktigt mör i kroppen och har träningsvärk deluxe som alla andra i vårat lag.

Dags och sova, natti natti!


RSS 2.0