Should I stay or should I go?

Får nog ta att skriva en lista över positiva och negativa saker för båda alternativen. Vad är mest fördelaktigt?


Jag vet att nästan ingen fattar vad jag menar men just nu får det vara en gåta för de som inte vet vad jag pratar om. Tyvärr.


Godnatt!

Tänkte lägga upp ett inlägg om nya saker till våran uteplats som jag vill köpa för att få den en aning mysigare än förra året men det gick inte att ladda upp bilder så jag får skippa det helt enkelt, kanske kommer senare i veckan.


Så nu ska jag se klart BigBrother och sen sova.


GODNATT!

Ledig städdag

Ja som vanligt på mina lediga dagar så blir det inte mycket ledigt utan jag är i städartagen idag, har precis fixat disken från igår och dammat hela lägenheten så nu går jag på badrummet och skrubbar där. Känns skönt att va igång och städa bort allt damm som bildas.


När Daniel kommer hem ska vi iväg och storhandla och jag tror faktiskt det får bli hämtmat efter det, för jag kommer nog inte orka stå och laga mat.

Nehe nu ska jag fortsätta, ska inte ligga på latsidan här inte.




Ha en trevlig tisdag!


Trevlig kväll i goda vänners lag

Kvällen igår blev lyckad och lugn. Vi hämtade upp Simon & Martina vid halv fem-snåret och styrde kosan mot MAXI där vi skulle handla kvällens middag. Det blev fläskfilé med god sallad och potatiskroketter (till killarna) och så lite bearnaisesås, vi grillade köttet och det var sååå gott med grillat igen.


Sen satte vi oss i soffan och snackade lite och lyssnade på lite bra musik, earth hour hade vi samtidigt så vi släckte ner och hade bara värmeljus tända. Efter det satte vi igång Kinect och det var ju inte LITE skoj, måste erkänna att det var mycket roligare än Wii. Så vi satt och skrattade åt varandra när vi spelade.

Vi satt uppe till två, då klockan slog om till tre och sommartiden var ett faktum. Då kröp vi till sängs och sov till elva, åt frukost och chilla lite innan jag och Daniel begav oss mot mamma & pappa för lite söndagsmiddag. Det blev lite kycklingwok och ris därhemma, riktigt gott. Efter det blev det fika till hockeyn men vi hann inte se klart förrän vi kände för att dra oss hemmåt. Kikade förbi Nico på jobbet också eftersom jag inte hunnit hälsa på henne för hon hade jobbhelg.

Kollar just nu på Bachlorette på TV3, det verkar inte ha kommit igång än.


Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter!


Hoppas ni haft en lika bra helg som jag, och till alla jag inte hörde av mig till: tiden fanns inte men jag kommer ner om två veckor igen och då finns mer tid.



KRAMKRAM!

På Sofias begäran ;)

Nu kommer ett inlägg efter en liten hint från Sofia. Bra gumman att du poängterar att jag är dålig på att uppdatera. Shame on me!


Det händer inte så mycket, eller jo men inte saker jag kan skriva om här. Jag har gått två stängningar och ska gå den sista för den här veckan ikväll. Det har gått bra måste jag säga, vi sparar fortfarande en massa timmar och det känns jätteskönt. GOOD WORK!!!

Imorgon åker jag och Daniel neråt Norrköping och hälsar på lite vänner, blir nog en sväng till mamma och pappa med. Syrran ville att jag skulle komma in på hennes jobb för hon jobbar hela helgen. Det är många man måste hinna med när man är nere, men alla er jag inte hört av mig till: jag hör av mig om det finns tid över.

Dags att fixa här hemma innan jag måste åka till jobbet.


Ha en trevlig helg!

Irriterande människa!

Alldeles nyss kom jag hem från träning och handling. När jag skulle parkera på VÅRAN parkeringsplats är det såklart någon som ställt sig för den för att pack ur bilen och sina ungar. Men istället för att låta ungen sitta kvar i bilen och flytta lite på bilen, för att respektera mig och min BETALDA parkeringsplats, så drar han ur ungen och ska gå in med den i huset. Då fick jag fan nog, jag tutade för att signalera att jag minsann inte tänker vänta på att han ska göra det han ska och SEN flytta bilen. Min tid är dyrbar. Då kommer han ut och ställer sig och frågar utanför mitt bilfönster "Har du bråttom eller?" då säger jag att "Ja det har jag faktiskt" varpå han säger "till nåt jävla TV-program eller?" då blir jag sjukt förbannad för vad vet han om mitt liv? Jag svarar honom att "Du har inte att göra med vad jag gör i mitt liv, och du känner inte ens mig".


Tänk om jag nu hade haft två ungar som jag redan släppt av hemma och var tvungen att springa in till? Vad har han för anledning att bli arg på mig när det är han som blockerar förhyrda parkeringsplatser?

Ne nu är jag trött på att det många gånger står bilar och blockerar min parkering som jag betalar 400 spänn för varje månad. Lär er att parkera på parkeringsplatser där ni FÅR stå.


PUNKT!

Ledig måndag

Återigen en ny vecka med en massa nya möjligheter. Känner mig riktigt utvilad idag också. Gick upp vid nio ungefär efter att jag legat i sängen och njutit av morgonen en stund.


Idag står tvättning på schemat, har i två maskiner just nu och ska tvätta ända fram till klockan tre. Nackdelen med att inte ha en egen tvättmaskin är att det blir ofta så att det samlas på hög och sen blir det en kaossituation då man verkligen bara mååååste tvätta.

Jag ska försöka sammanställa lite anteckningar och tankar från MAXskolan steg 2 från förra veckan, har inte riktigt haft tid med det än men tänkte att jag skulle ta mig den tiden idag. Jag tycker om att ha allt nedskrivet och strukturerat så jag kan lätt gå tillbaka till det senare.

Idag ska jag ta tag i träningen igen efter två veckors uppehåll på grund av sjukdom, kurs och jobb. Det ska bli kul att komma igång igen och få svettas igen. Friskis är nog min grej ändå.

Imorgon är jag också ledig, då har jag en inplanerad lunch med Mikaela och ett viktigt möte med lite coachning av självaste Jonas sedan på kvällen är det dags för en middag tillsammans med chefsgruppen i Bromma och så tar vi nog en utgång på det. Jag tror det kommer bli en toppendag imorgon. Ser fram emot den.

Dags och göra nytta!


HA EN UNDERBAR MÅNDAG!


Jobbarhelg + Fint väder

Hej igen!

Nu har det gått några dagar sen sist, då satt jag och skrev på hotellrummet under min kurs på MAXskolan steg 2. Nu är jag hemma igen och har jobbarhelg, bra försäljning idag trots att vi har strålande sol ute. Morgonen var kaos på jobbet, leveransen tog 1,5-2 timmar att plocka av och så kom den en kvart innan vi öppna så det var inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Som tur var hann vi rädda upp det innan den stora ruschen, PJUH!

Precis just nu sitter jag i soffan med ett glas Passoa med god apelsinjuice och väntar på maten som älsklingen fixar med. Ikväll blir det soffmys framför TVn med bland annat Körslaget som har premiär idag, ett av mina många favoritprogram.

Nehe ni, nu är maten alldeles strax färdig så jag ska ta och avsluta här.

Ha en underbar lördagkväll, för det ska jag ha!

MAXskolan

Nu ligger jag på hotellrummet med datorn i knät och ska strax göra mig iordning för natten.


Idag har det varit första dagen på MAXskolan steg 2, det har som alltid varit lärorikt och roligt. Sen att jag får träffa härliga MAXare är ju underbart roligt. Starka personligheter samlade i ett och samma rum, det kan bli intressant detta.

Blir inte mer uppdatering idag.


GODNATT

Onsdag

Strax ska jag bege mig ut på en promenad och få frisk luft och vädra ur bacillerna som jag tror att jag lyckats döda under natten. Känner mig mycket bättre idag och kommer förmodligen kunna jobba imorgon igen! YES!

Jag vill ha fredag eftermiddag nu! Jag vill va i Norrköping nu! Jag längtar så efter mina kära vänner <3 Det har gått alldeles för lång tid sen vi sågs sist tycker jag. Kommer bli wonderful!


PUSS

Håller jag på att bli sjuk?

Det hoppas jag verkligen inte, men det är väl bara att inse verkligheten. Ja det är mest troligt att jag håller på att bli sjuk. Jag är snorig som bara den, hängig och ont i huvudet.


Jag vill inte bli sjuk, inte nuuuu. Till helgen ska jag till Norrköping och ha superduperkul. Så nu är det operation bli-frisk-igen-innan-jag-hinner-bli-mer-sjuk. VitaminWell med massa antioxidanter och vitaminer, vindruvor, ipren och nässpray. Jag vill ju inte vara hemma från jobbet och skapa problem heller, jag SKA jobba imorrn och torsdag och fredag. Punkt slut!


Jag ska nog ta och baka chokladbollar tror jag, jag har varit sugen på att göra det nu ett par dagar. Sen ska jag vila på soffan igen, kanske se klart filmen som jag somnade efter 30 minuter för att jag mådde så dåligt igår.



KRAM


Välkommen till min nya blogg

Hej kära läsare, det har varit något som inte alls fungerat med min blogg. Först så gick inte designen att ändra, min meny hade hoppat ner till längst ner på sidan. Sen blev det något konstigt med mitt domän nathaliemaria.se. Så nu börjar jag om med min nya fina blogg:


http://nathalieochlivet.blogg.se


Jag hoppas att detta ska bli bra!



KRAM


RSS 2.0