Regnet hänger i luften

Måndag och regnet hänger i luften. Jag sitter i köket och äter frukost innan jag ska bege mig mot jobbet. Sitter med mitt nya goda te som jag köpte igår :) Nöjd med inköpet! Hade en jättebra jobbhelg, jag tror det beror på att jag har sån underbar personal. Jag är så glad och tacksam att jag har det! Helgen som kommer, då vankas det dop för lilla Emma. Ska bli jättekul, se hur hon reagerar på vattnet på huvudet. Hon är ju en riktig fisk i vattnet. Nehe dags att dra sig! PUSS!


Dream Away

Just nu sitter jag och drömmer mig bort lite. Jag är nöjd med mitt hem idag men skulle såklart vilja byta ut och köpa till lite saker. I förra inlägget ser ni en sängstomme, nattduksbord och två byråer i märket BIRKELAND från IKEA, det är något jag skulle vilja ha till sovrummet. Ovanför sängen skulle jag vilja ha den här underbart fina tavlan: 
 
 
Visst är den fin?
 
Till hallen skulle jag vilja ha ett par skoskåp, som är bra förvaring till skorna men även en smal bänkförvaring när man kommer hem med händerna fulla av post, väskor, telefon osv. Då passar dom här snygga:
 
 
Det skulle jag vilja ha två stycken i min stora hall. 
 
Sen skulle jag vilja byta ut min TV och TV-bänk samt köpa nya bokhyllor:
 
 
Javisst kan man drömma sig bort en stund. När man har lite tid över såhär en ledig dag när regnet bara öser ner. 
 
Ha en fortsatt fin dag :)

BIG 2 5 !

Ja i höst är det dags för mig att fylla hela 25 år, hmmm men jag känner mig inte vidare gammal faktiskt. Har börjat fundera lite över hur jag vill fira min dag och vad mina önskningar ska innehålla. Jag vet i alla fall att jag vill spendera dagen med nära och kära, människor som jag älskar <3
 
 
RÖRSTRAND SWEDISH GRACE "SNÖ"



Tallrikar - Assietter - Djupa tallrikar - Kaffekoppar - Thémuggar - Bringare - Såskanna - Uppläggningsfat - Skålar
 
 
 
BIRKELAND IKEA
 
Sängstomme - Nattduksbord - Byrå
 
 
 
 
Det var några saker jag ville dela med mig av just nu. 

SEMESTER!!

Efter en tids frånvaro (pga att mobil-appen inte fungerat) är jag här igen. Just nu njuter jag för fullt av min semester. Så skönt att bara få koppla av och inte tänka på något annat än mig själv :) I veckan som gått har jag träffat vänner och chillat. Helgen tillbringade jag tillsammans med Johanna och Sofie som var uppe från Linköping och hälsade på mig. Vi hade en riktigt rolig helg tillsammans med många skratt! Veckan som kommer ska jag ta med Malte till Kolmårdens Djurpark och sen blir det att bara umgås med vänner, men det är inte så bara. Dags att fortsätta njuta!


RSS 2.0