Ett efterlängtat besök

I helgen har min efterlängtade Daniel varit på besök hos mig i Linköping. Han kom i fredagskväll och åkte nu ikväll vid nio. Vi har hunnit med och mysa en massa på kvällarna då jag jobbat på dagarna, men det har varit såååå värt att ha honom här kan jag säga. Känns underbart!

I fredags hade vi tacomys framför Walk The Line. Efter jobbet i lördags åkte vi och handlade lite inför middagen på kvällen och middagen som vi åt idag. Åkte hem och kokade potatis och stekte rödspetta, MUMS! Det är en favorit både hos Daniel och hos mig. Efter det blev det filmmys med ost och kex till Män Som Hatar Kvinnor. Idag så åt vi riktig söndagmiddag med fläskfilé och klyftpotatis med diverse tillbehör. Låter som vi bara ha ätit oss igenom hela helgen, men vi har faktiskt tagit igen massa tid som vi missat tillsammans. Skönt att bara få vara med den jag älskar mest i hela denna värld.

Nu är det inte många dagar kvar tills semester, för att vara exakt så är det 4 dagar kvar bara. Jag läääääängtar. Även om jag älskar mitt jobb så ska det bli sååå skönt att få vila ut efter den här sommaren. Den har varit turbulent på många sätt men jag har lärt mig så otroligt mycket.

Imorgon är det måndag och en dag närmare semester, jag kommer förmodligen sväva som på moln. Kommande vecka ska min soffa anlända också, sååååååå efterlängtad den också. Hoppas bara den kommer innan fredag för då  drar jag till Daniel.

Nu är det dags att sova. GODNATT!


nio dagar kvar

Idag är det nio dagar kvar tills Daniel och jag åker till varmare breddgrader: TUNISIEN!

Så här värd en semester har jag nog aldrig tyckt att jag varit. Ska bli såååå otroligt skönt att få bara lata sig, ligga på stranden, äta god mat, dricka gott, umgås med min käre man, läsa en bra bok i solstolen, flyta i det turkosa havet och bara VA. Så jag hoppas på en riktigt bra semestervecka med riktigt bra väder och varmt i vattnet.

Tittade på lite väderprognoser i Tunisien nyss, den här veckan har det varit 33-37 grader varmt men nästa vecka ser det ut att ligga runt 33-35 men det är väl knappt någon skillnad? Here we come!!

Vila i frid farmor

04:20 imorse somnade farmor in. Allt gick väldigt fort, i onsdags fick hon besked på proverna hon tagit att hon hade elakartad cancer i bukspottkörteln och att det fanns ingenting att göra åt det. Måste säga att det kändes skönt att det gick så snabbt, både för henne själv och hennes närmaste.

Jag hoppas hon är på en bättre plats nu.


VILA I FRID!

Nu funkar det tror jag

Nu funkade det att se den nya designen utan att behöva uppdatera. Hoppas det funkar för Er med!

Uppdatera

Nu har jag fått veta att när man gått in på min blogg så behöver man uppdatera sidan så kommer den nya designen upp. Kommer kanske ta ett tag innan den fastnar på själva "förstasidan". Aja, då vet ni det om ni vill kika in min nya design.

Har varit ledig två dagar nu och tyvärr känns det som jag håller på att bli förkyld och sjuk, icke bra! Jag som har en vecka kvar tills semester, ska bli sjukt skönt att vara ledig en vecka och ligga på playan och njuta. Jag ska ta med mig några böcker som jag kan avverka dagarna vi kommer spendera på stranden. Ska bli helt underbart att få vara med min älskade Daniel mer än bara några dagar för efter vi varit i Tunisien en vecka så hänger han med hem till mig en vecka för han har tagit lite mer semester än mig.

Nu jobbar jag varje dag tills semestern börjar vid (förhoppingsvis) klockan 14 nästa torsdag. Då är det hem och packa väskan för Tunisien, bara en massa klänningar, shorts och linnen o såklart en massa sandaler. Ska bli underbart! Vi åker inte förrän på söndagseftermiddagen men jag spenderar helgen i Stockholm med Daniel och så ska jag förhoppingsvis träffa bästa Mikaela också.

Dags att försöka göra någonting innan jag ska ha traineeprov med en tjej på jobbet, håller tummarna att hon klarar det idag.


Ha en bra dag!

Godnatt

Nu har jag suttit och fixat med layouten här. Verkar inte vilja fungera så nu tar jag och går och sussar sött.

GODNATT!

RSS 2.0